Boka rum

  • Double room

  • Frukostbuffet

  • Korridor

Rex Petit är en del av ett hotellkluster bestående av det trestjärniga Rex Hotel och det fyrstjärniga Hotel Hellsten.

Rummen på Rex Petit har bekvämligheter såsom telefon, gratis internet och plattskärms-TV. Frukost ingår i priset.

18 av de 22 rummen har egna badrum med toalett och dusch. De återstående 4 rum har gemensamma faciliteter i korridoren. Alla rum är dubbelrum med våningsäng där den nedre sängen är 120 centimeter bred och den övre sängen är 90 centimeter bred.
De kompakta rummen har inga fönster, vilket kan vara en fördel under de ljusa nordiska nätterna. Rummen är ljudisolerade, så att du kan få en god natts sömn.

Rummen är små (ca 6 kvm.) men så är också priset.

Stockholm är en kosmopolitisk stad, känd i världen för sin design, arkitektur och musik. Rex Petit är beläget i Vasastan, mitt i stadens centrum och är en idealisk bas för Stockholms besökare. Alla viktiga sevärdheter finns på ett bekvämt gångavstånd. Närområdet är huvudsakligen ett bostadsområde men här finns också flera mediaföretag, tv-bolag, konstnärsstudios och gallerier.

Mat är viktigt i Stockholm. Det finns bra restauranger överallt. Över femtio restauranger finns i de närmaste tio kvarteren. En av dem rankade som nummer 71 i världen men det finns också budgetrestauranger. Många olika länders kök finns representerade här, förutom svenska finns engelska, franska, italienska, kubanska, iranska, libanesiska samt åtta olika asiatiska kök på själva Luntmakargatan.Luntmakargatan 73, SE-113 51, Stockholm, hotel@rexpetit.se, tel: +46 8 236699